Tarsus'ta minibüs devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

04 Aralık 2012 Salı 11:32
Tarsus'ta minibüs devrildi: 1 ölü, 13 yaralı






MERSİN (CİHAN)- Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adem Anık (38), yönetimindeki 01 BAB 76 plakalı minibüs, TEM Otoyolunun Mersin-Adana istikameti Kavşaklar mevkisinde yolun kaygan olması nedeniyle orta refüje çarparak yolun sağ tarafına devrildi.

Kazada minibüste yolcu olarak bulunan Ali Sakallı (46) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte Erhan Yıltekin(37), Ömer Yoldaş(47), Mehmet Ali Yıldız(26), İsmail Akgül(40), Mehmet Yılmaz(35), Zamir Demirtaş(48), Aytekin Köse(40), Mahmut Çeri(31), Saim Yoldaş(37), Mehmet Bircan(31), Mustafa Karataşlı(42) ve Nahip Yoldaş(33) yaralandı. Ambulanslarla Tarsus Devlet, Medical Park Tarsus, ile Mersin Toroslar Devlet hastanelerine kaldırılan yaralıların tedavileri devem ederken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.