TIR Karnesi'nde yüzde 3,52 azalma

06 Kasım 2012 Salı 17:30
TIR Karnesi'nde yüzde 3,52 azalma






ANKARA (CİHAN)- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), uluslararası karayolu taşımacılığına ilişkin istatistikleri yayınladı. İstatistiklere göre geçen ay bir önceki yılın Ekim ayına göre verilen geçiş belgesi sayısında yüzde 11,38'lik, TIR Karnesi sayısında da yüzde 3,52'lik bir azalma yaşandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret ve TIR Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre 2012 yılı Ekim ayında, bir önceki yılın Ekim ayına göre verilen geçiş belgesi sayısında yüzde 11,38'lik, TIR Karnesi sayısında da yüzde 3,52'lik bir azalma yaşandı. Bu yılın ilk on ayında verilen geçiş belgesi sayısında geçen yıla göre yüzde 2,12'lik, aynı dönemde verilen TIR Karnesi sayısında da yüzde 2,13'lük azalma yaşandı. Ayrıca bu yılın Ekim ayında bin 720 sürücü kartı, 7 adet şirket kartı ile 6 adet servis kartı üretilerek, sahiplerine ulaştırıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.