Türkiye Eskrim Şampiyonası 09-13 yaş grubu Alanya´da yapılacak

06 Aralık 2012 Perşembe 16:39
Türkiye Eskrim Şampiyonası 09-13 yaş grubu Alanya´da yapılacak






ANTALYA (CİHAN)- Türkiye Eskrim Şampiyonası 9 - 13 yaş kategorisi Antalya´nın Alanya ilçesinde yapılacak. Türkiye Eskrim Federasyonu´nun (TEF), faaliyet programı çerçevesinde Eskrim Türkiye Şampiyonası 9 -13 yaş kategorisi 8 - 9 tarihlerinde Alanya Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak.

Türkiye´de 40 ilden sporcuların yarışacağı organizasyona Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nden de sporcu katılacak. Toplamda 500´e yakın sporcu şampiyonaya katılacak. Cumartesi günü saat 8.30´da başlayacak olan şampiyona ile ilgili bilgi veren TEF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takım Antrenörü Özel Ufuk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Tarık İnel, böyle önemli bir organizasyonunun Alanya´da yapılacak olmasının ilçe ekonomisi ve tanıtımı açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Takım olarak da müsabakalara çok iyi hazırlandıklarını ifade eden İnel, başarılı bir sonuç alacaklarını söyledi. Alanya olarak eskrim spor dalında Türkiye´de öncü olduklarını ifade eden İnel, bu nedenle bütün Alanya halkını destek vermeye davet etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.