Yenimahalle Belediyesi, vatandaşa 1 milyon çiçek dağıtacak

07 Aralık 2012 Cuma 12:15
Yenimahalle Belediyesi, vatandaşa 1 milyon çiçek dağıtacak






ANKARA (CİHAN)- Yenimahalle Belediyesi, gelecek haftasonundan itibaren 1 milyon adet çiçeği vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.

Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Sera Alanı´nda üretilen kış çiçeklerini Yenimahalle, Batıkent ve Çayyolu´nda kuracağı stantlarda ücretsiz dağıtacak. Yaklaşık 3 yıldan bu yana hizmet veren Yakacık Sera Alanı´nda üretilen 1 milyon adet kış menekşesi ve lahana 'sizin İçin Ürettik, Sizinle Paylaşıyoruz' sloganıyla başlatılan proje kapsamında vatandaşlara dağıtılacak.

Çiçeklerin dağıtımına önümüzdeki Mart ayına kadar devam edilmesi planlanıyor. Ancak yetkililer, bu sürenin vatandaşların talep yoğunluğuna göre değişebileceğini belirtiyor. Stantlar ilk etapta Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı´nda, Batıkent´teki GİMSA Alışveriş Merkezi önünde ve Çayyolu Kapalı Pazar Alanı´nda kurulacak. Çiçek dağıtımları haftasonlarında yapılacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.