Yozgat Eğitimciler Derneği, öğretmenleri tiyatro oyununda buluşturdu

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:18
Yozgat Eğitimciler Derneği, öğretmenleri tiyatro oyununda buluşturdu






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Eğitimciler Derneği, öğretmenlere yönelik Tiyatro Greyfurt´un `Menan Cinleri´ adlı tiyatro oyununu Yozgat´a getirdi.

Yozgat Özel Ergin Koleji'nde düzenlenen programa Vali Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Eğitimciler Derneği Başkanı Salih Dedeoğlu ve öğretmenler katıldı. Tiyatro oyunu öncesi konuşma yapan Dernek Başkanı Dedeoğlu, derneğinin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Dedeoğlu, Dernek olarak eğitimcilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu tür etkinlikleri sürekli düzenliyoruz. Buradaki amacımız öğretmenlerimizle bir araya gelip hoşça vakit geçirmek. Ayrıca yurdumuzun çeşitli yörelerine geziler düzenleyerek eğitimcilerimizle bir araya geliyoruz. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına güzel şeylere vesile oluyor. Bu duygu ve düşüncelerle programımıza katılan Sayın Valimiz ve değerli protokol üyelerine çok teşekkür ediyorum. dedi.

Vali Abdulkadir Yazıcı da eğitimin önemine değindi. Vali Yazıcı, Eğitimciler Derneği'ne böyle güzel bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Her derneğin çalışma alanı kendi içerisinde farklı farklı bölümleri kapsıyor. Bu bakımdan derneklerimizi önemsiyoruz. Bu vesile ile bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı ayrıca mutlu oldum. diye konuştu.

Konuşmanın ardından Yozgat Eğitimciler Derneği Onursal Başkanı Ekrem Kayaaslan´a ve derneğin Bilal Şahin Okuma Salonu öğretmenlerine yaptıkları fedakâr çalışmalardan dolayı hediyeler verildi Yine yılın öğretmeni ve eğitim gönüllüsü seçilen eğitimcilere de çeşitli hediyeler takdim edildi. Daha sonra iki perde halinde oynanan Tiyatro Greyfurt´un `Menan Cinleri´ adlı oyunu davetliler tarafından ilgiyle izlendi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.