Zenitli Hulk'un kız kardeşi kaçırıldı

06 Kasım 2012 Salı 17:35
Zenitli Hulk'un kız kardeşi kaçırıldı






MOSKOVA (CİHAN)- Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Hulk'un kız kardeşinin kaçırıldığı öğrenildi.

Polislerin verdiği bilgiye göre, Hulk'un 22 yaşındaki Angelica Vieira geçtiğimiz pazartesi günü Campina Grande şehrinde kaçırıldı. Açıklamalara göre, Angelica Vieira öğle saatlerinde arkadaşı Elio Pereira ile görüşmek için geldiği lokantanın önünden kaçırıldı. Elio Pereira'nın açıklamalarına göre kimliği belirsiz kişiler Angelica Vieira'yı zorla arabaya bindirerek olay yerinden hızlıca uzaklaştılar.

Daha önce Brezilya'da Romario'nun babası, Grafite'nin annesi, Rogerio Ceni'nin annesi, Robinho'nun annesi, Luis Fabiano'nun annesi de fidye için kaçırılmıştı.

Zenit külübü henüz olayla ilgili bir açıklama yapmadı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.