Adam yaralamaya 1 tutuklama

AMASYA'da restorantta 1 kişiyi tabancayla yaralayıp 1 kadını da kaçırdıkları iddia edilen 3 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 1 kişi tutuklandı, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı. Amasya'da 35 yaşındaki...

09 Mart 2015 Pazartesi 15:47
Adam yaralamaya 1 tutuklama






AMASYA'da restorantta 1 kişiyi tabancayla yaralayıp 1 kadını da kaçırdıkları iddia edilen 3 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 1 kişi tutuklandı, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Amasya'da 35 yaşındaki İbrahim G., 27 yaşındaki İbrahim Ç. ve 38 yaşındaki Bülent D., 2 gün önce bir restoranta gidip alkol aldı. Alkolün de etkisiyle restorantta A.G. ile tartışan 3 şüpheli arasında kavga çıktı. İbrahim Ç., üzerindeki tabanca ile A.G.'yi vurarak yaraladı. Yaralı çevredekilerin haber vermesi üzerine çağrılan ambulansla Amasya Şerefeddin Sabuncuoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay yerinden uzaklaşan 3 şüphelinin yakalanması için polis kapsamlı soruşturma başlattı.
İbrahim G., İbrahim Ç. ve Bülent D., dün akşam da Amasya'nın Taşova İlçesi'nde yine bir restoranta gidip eğlenmek istedi. Hesap geldiğinde işyeri sahibine yanlarında para olmadığını belirten 3 şüpheli, yanlarına bir kişi vermeleri halinde bankadan para çekip vereceklerini dile getirdi. Bunun üzerine çalışanlardan Canan B.'yi de yanına alan 3 kişi kaçtı. Canan B.'nin dönmemesi üzerine durum polise bildirildi.
Verilen eşgal ve isimler üzerine harekete geçen polis, otomobille kaçan şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Bugün emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen üç kişiden İbrahim Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer ikisi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.