Ankara'da ırkçı saldırı: Fransız turisti dövdüler

Türkiye, FETÖ'cü cuntanın darbe girişimine tepki için sokaklara dökülürken, Ankara'da kendini bilmez bir grubun Fransız turiste yönelik çirkin saldırısı sosyal medyada sert tepkilere neden oldu.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 03:32
Ankara'da ırkçı saldırı: Fransız turisti dövdüler






Ankara'da ırkçı saldırı: Fransız turisti dövdüler


Son Dakika Haberler, FETÖ'cü cunta artıklarına yönelik tepkiler devam ederken, Ankara'da kendini bilmez bir avuç serseri yolda gördükleri Fransız vatandaşı bir kişiyi eline Türk bayrağı almadığı gerekçesiyle saldırıya uğradığı iddia ediliyor. sosyal Medya'da dolaşan video görüntülerde yer alan iğrenç saldırı izleyenlerin sert tepkisine neden oldu. Kim olduğu bilinmeyen ancak görüntülerde yüzleri açıkça belli olan saldırganlar, Fransız olduğu ileri sürülen yabancıya saldırıyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde ırkçılık kokan saldırının ardından yüzü yara bere içinde kalan şahıs yürümekte güçlük çekiyor.
Son Dakika Haberleri
Bu arada Saldırıya uğrayan turistin fotoğrafını, sosyal medya hesabı Snapchat’ten paylaşan saldırganlar, “Türk bayrağını almadı pert ettik” mesajını paylaştı. Snapchat videosunda saldırganların, Fransız turiste, “Türk bayrağını verdik, sen de almadın. Türk bayrağını kabul etmezsen yumruk da yersin. Adam olacaksın” dediği duyuluyor.

Videonun devamında, saldırgan grup Fransız turiste, “Bu saatten sonra Türk bayrağını seviyor musun?” derken, turiste zorla “Türkiye’yi seviyorum” mesajı verdirdi.

Yoğun küfür ve argo konuşmaların yer aldığı görüntüleri yayıncılık ilkelerimize ters düştüğü için sitemizde yer vermiyoruz.

 
Son Güncelleme: 01.08.2016 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.