Ankara'da patlama: Vatandaşlar arasında panik

Ankara'da Çankaya ilçesine bağlı Dodurga'da yol yapım çalışması sırasında kontrollü patlama gerçekleştirildi. Patlama endişeye neden oldu

08 Şubat 2018 Perşembe 16:40
Ankara'da patlama: Vatandaşlar arasında panik






Ankara'da patlama: Vatandaşlar arasında panik


Ankara'da yol yapım çalışması sırasında meydana gelen kontrollü patlama çok sayıda semtten duyuldu. Paniğe neden olan patlamanın ardından sosyal medyada 'Bombalı saldırı mı oldu?" yorumlarına yetkililer açıklık getirdi.


Ankara'da Çankaya ilçesine bağlı Alacaatlı ve Dodurga Mahallelerine yakın bölgedeki yol yapım çalışması sırasında kontrollü patlama gerçekleştirildi. Patlama endişeye neden oldu. Patlama sesi nedeniyle polisin de alarma geçtiği, yapılan çalışmada sesin yol yapım çalışması sırasında dinamitle yapılan kontrollü patlama sonucunda meydana geldiği belirlendi. Ankara Valisi Ercan Topaca'dan da patlama sesine ilişkin sosyal medyadan açıklama geldi

Ankara'da Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerine yakın mevkiinde yol yapım çalışması sırasında kontrollü patlama gerçekleştirildi. Patlama sesi kentte pek çok noktadan duyulunca endişeye neden oldu. Sosyal medyada da Ankara'daki pek çok kullanıcı, patlama sesi duyulduğunu hesaplarından paylaştı.

İHA: PATLAMA SESİ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

İHA'nın haberine göre, Ankara'da çeşitli semtlerden duyulan patlama sesi polisi alarma geçirdi. Polisin yaptığı çalışmada sesin Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerine yakın bir mevkiideki yol yapım çalışmaları sırasında dinamitle yapılan kontrollü patlamadan kaynaklandığı belirlendi.

ANKARA VALİSİ TOPACA'DAN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Ercan Topaca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Alacaatlı Mevkiinde devam eden yol çalışmasında,dinamitle çalışma yapılmaktadır. Patlama sözkonusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.02.2018 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.