Bingöl DBP İl Eşbaşkanı ve 5 kişi tutuklandı

Aziz ÖNAL/BİNGÖL, () - BİNGÖL'de yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan DBP İl Eşbaşkanı Mervan Temiz'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Bingöl'de geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 18:36
Bingöl DBP İl Eşbaşkanı ve 5 kişi tutuklandı






Aziz ÖNAL/BİNGÖL, () - BİNGÖL'de yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan DBP İl Eşbaşkanı Mervan Temiz'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
Bingöl'de geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Demokratik Bölgeler Partisi İl Eşbaşkanı Mervan Temiz’in de aralarında bulunduğu 6 kişi Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bugün sabah saatlerinden Bingöl Cumhuriyet Savcısılığı'na çıkarılan 6 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi. Sulh Ceza Hakimliği'nde yeniden ifadeleri alınan Mervan Temiz’in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.