Boğazını ve bileklerini kesti, balkondan düşerek öldü

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 44 yaşındaki Necmettin T., boğazını ve bileklerini kestikten sonra çıktığı balkondan düşerek öldü. Olay, akşam saatlerinde Yeni Siteler Mahallesi Yıldız...

28 Nisan 2015 Salı 20:23
Boğazını ve bileklerini kesti, balkondan düşerek öldü






ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 44 yaşındaki Necmettin T., boğazını ve bileklerini kestikten sonra çıktığı balkondan düşerek öldü.
Olay, akşam saatlerinde Yeni Siteler Mahallesi Yıldız Tepe Sokak'ta meydana geldi. Demir çelik fabrikasında çalışan Necmettin T., iddiaya göre evinin banyosunda bilinmeyen bir nedenle boğazını ve bileklerini kesti. Daha sonra balkona çıkan Necmettin T., 2'nci kattan düşerek öldü. Evli ve 2 çocuk babası Necmettin T.'nin, bir süredir psikolojik sorunları olduğu ve ilaç kullandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.