BURSA’DA SİLAHLI SALDIRI : 1 YARALI

BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde dün gece bir eğlence mekanından çıkan iki grup arasındaki tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Açılan ateş sonucu 30 yaşındaki Serkan Demir yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı. Olay,...

28 Aralık 2014 Pazar 13:41
BURSA’DA SİLAHLI SALDIRI : 1 YARALI






BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde dün gece bir eğlence mekanından çıkan iki grup arasındaki tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Açılan ateş sonucu 30 yaşındaki Serkan Demir yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, dün gece Dikkaldırım Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana geldi. Uludağ yolunda bir eğlence yerine giden Yunus Fırat ve Serkan Demir ile aynı yere gelen Mustafa A., Ali Kevser C. ve Gökhan M. arasında iddiaya göre kadın konusunda tartışmaya çıktı. Buradan otomobilleriyle ayrılan gruplar, Dikkaldırım Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde birbirlerinin önünü kesmeye çalıştı. Mustafa A., Ali Kevser C. ve Gökhan M.’nin bulunduğu Bulgaristan plakalı araçtan, 16 DS 986 plakalı otomobilde bulunan Serkan Demir’e tabancayla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Serkan Demir boynundan vuruldu. Ağır yaralanan Demir, sevk edilen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Saldırının ardından kaçan Mustafa A., Ali Kevser C. ve Gökhan M., Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından yaşanan kovalamaca sonucunda yakalandı. Şüpheliler ile ilgili soruşturma sürdürülürken Demir’i kimin vurduğunu tespit edebilmek için araştırmaya devam ediliyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.