Cenazeden Dönen Aile Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da, bir yakınlarının cenazesinden dönen ailenin bulunduğu minibüs kaza yaptı, 4 kişi yaralandı. Kaza öğle saatlerinde, TEM Otoyolu'nun Dörtdivan Mevkii'nde meydana geldi. Ankara'da bir yakınlarının cenazesine...

02 Kasım 2014 Pazar 16:53
Cenazeden Dönen Aile Kaza Yaptı: 4 Yaralı






Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da, bir yakınlarının cenazesinden dönen ailenin bulunduğu minibüs kaza yaptı, 4 kişi yaralandı.
Kaza öğle saatlerinde, TEM Otoyolu'nun Dörtdivan Mevkii'nde meydana geldi. Ankara'da bir yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra İstanbul'a dönen 49 yaşındaki Cumali Çelebi, yönetimindeki 34 EE 5392 plakalı minibüsün direksiyon kontrülünü yitirdi. Minibüs sağ şeritte giden Ali Cafer Ekşi yönetimindeki 34 DL 7934 plakalı TIR'a yandan çarptı.
Kazada Cumali Çelebi ile aile fertleri 39 yaşındaki Aşire Çelebi, 17 yaşındaki Enes Çelebi ve 26 yaşındaki Ebru Başak yaralandı.
Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.