Cezasını Elektronik Kelepçe İle Evinde Çekiyor

SİVAS'ta 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Ali Bayır'a denetimli serbestlik kapsamında elektronik kelepçe takıldı. Bayır, 4 aylık ev hapsi cezasını bu şekilde tamamlayacak. İl merkezinde yaşayan memur emeklisi 64 yaşındaki 3 çocuk babası...

03 Kasım 2014 Pazartesi 15:33
Cezasını Elektronik Kelepçe İle Evinde Çekiyor






SİVAS'ta 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Ali Bayır'a denetimli serbestlik kapsamında elektronik kelepçe takıldı. Bayır, 4 aylık ev hapsi cezasını bu şekilde tamamlayacak.
İl merkezinde yaşayan memur emeklisi 64 yaşındaki 3 çocuk babası Ali Bayır, fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla 2010 yılında yargılandığı davada Sivas 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararın kesinleşmesinin ardından Bayır, Sivas Açık Cezaevi'ne konuldu. Burada 140 gün hapis yatan Bayır'ın kalan 4 aylık cezası Denetimli Serbestlik yasası kapsamında ev hapsine dönüştürüldü. Bu kapsamda Ali Bayır'ın sağ ayak bileğine elektronik kelepçe takıldı. Bayır'a saat 20.00 ile 06.00 saatleri arasında evde bulunma ve hafta içerisinde her gün karakola gidip imza vermesi şartı getirildi. Cezaevinde kalmaktansa böyle bir ceza verilmesinden memnunluk duyduğunu belirten Bayır, "Eşimden 17 yıl önce boşanmıştım. Yeniden evlenmek istiyordum. Iğdır'dan temas kurduğum Gürcistan uyruklu bir kadın ve kız kardeşi bana yönlendirildi. Bu kadınları birkaç gün misafir ettim. Evime girip çıkarken görenler fuhuş yapıldığı iddiasıyla şikayetçi olunca hakkımda dava açıldı ve ceza aldım. Meğer kadınlardan birinin fuhuş kaydı varmış. Cezaevinde bir süre yattıktan sonra elektronik kelepçe takılmak suretiyle bırakıldım. Cezayı bu şekilde tamamlamak beni memnun etti. Cezaevinde çok zorlanıyordum. Şimdi evimdeyim ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.