Dersten kaçan liseliler, ölüme atladı

Çanakkale'de 4 liseli öğrencinin deniz macerası faciayla sonuçlandı. Okul yerine yüzmeye giden 4 gençten ikisi boğularak can verdi..

24 Mayıs 2019 Cuma 15:56
Dersten kaçan liseliler, ölüme atladı






Dersten kaçan liseliler, ölüme atladı

Gülpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi 4 arkadaşın deniz macerası faciaya döndü. 2 liseli genç boğularak hayatını kaybetti.

Feci olay Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana geldi. Dersten kaçıp denize giren 4 liseli gencin Ak Liman yakınlarında girdiği burada 2'sinin boğularak hayatlarını kaybettiği öğrenildi.

Ayvacık ilçesindeki Gülpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde okuyan 4 arkadaş, dersten kaçıp, Ak Liman Mevkii'ne geldi.

Buradan denize giren liselilerden Sıtkı Esen (17) ve İbrahim Soysal (17), kısa süre sonra dalgalara kapılarak, gözlerden kayboldu.

Kurtulan 2 liseli durumu sahildekilere haber verdi.

Hemen suya atlayan çevredekiler, Sıtkı Esen'i yarı baygın halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansa alınan Esen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.