Evinin yandığını görünce bayıldı

EDİRNE’nin Karaağaç Mahallesi’nde eşiyle oturduğu tek katlı evin alevler içerisinde yandığını gören 68 yaşındaki Sabri Hider, baygınlık geçirdi. Yangın itfaiyenini müdahalesi ile söndürülürken, eşyalar kullanılamaz hale...

09 Mart 2015 Pazartesi 13:55
Evinin yandığını görünce bayıldı






EDİRNE’nin Karaağaç Mahallesi’nde eşiyle oturduğu tek katlı evin alevler içerisinde yandığını gören 68 yaşındaki Sabri Hider, baygınlık geçirdi. Yangın itfaiyenini müdahalesi ile söndürülürken, eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Olay, Karaağaç Mahallesi Selahiye Caddesi’nde Sabri Hider’in eşi Zeliha Hider ile birlikte oturduğu tek katlı evde meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı sırada çatıdan dumanlar yükseldiğini görenler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm çatıyı saran alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, uzun uğraşların ardından yangını kontrol altına aldı. Evin çatısının bir bölümü çökerken, eşyaların tamamı yandı.
Evinin yanışını çaresizce izleyen Sabri Hider, gözyaşlarına hakim olamazken, kardeşi Orhan Hider ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yangından tüm eşyalarının yandığını öğrenen Sabri Hider üzüntüden baygınlık geçirdi. Yangın sırasında evde olmadığını anlatan Zeliha Hider eşiyle birlikte dışarıda oldukları sırada yangının çıktığını ve tüm eşyalarının yandığını söyledi. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılırken, polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.