Firar eden kurbanlık boğa, genç kadına saldırdı

İstanbul Maltepe’de sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa boynuzlarıyla saldırdığı bir kadını hastanelik etti.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 23:34
Firar eden kurbanlık boğa, genç kadına saldırdı






Firar eden kurbanlık boğa, genç kadına saldırdı

Kurban bayramı öncesi, sahibinin elinden kurtulan bir boğa vatandaşlara saldırdı. Boynuz darbeleriyle yere serilen kadın vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Son Dakika Haber


Olay, Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa yolda başıboş bir şekilde gezmeye başladı. Bu sırada yolda yürüyen bir kadın öfkeli boğanın hedefi oldu. Firari boğanın arkasından gelişini fark etmeyen kadını vatandaşlar uyarması yeterli olmadı. Boğanın saldırısıyla havalanıp yere düşen kadın ağır yaralandı. Yaralı kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı kadın, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan öfkeli boğanın saldırı anı bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.