Gaziantep’te 2 Kardeşi Öldüren Şüpheli Ağrı’da Yakalandı

AĞRI, () - GAZİANTEP’te, alacak kavgası sebebiyle çıkan kavgada 2 kardeşi öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla aranan şüpheli Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi’nde yakalandı.Cinayet zanlısı Mehmet kısa çıkarıldığı...

01 Kasım 2014 Cumartesi 19:44
Gaziantep’te 2 Kardeşi Öldüren Şüpheli Ağrı’da Yakalandı






AĞRI, () - GAZİANTEP’te, alacak kavgası sebebiyle çıkan kavgada 2 kardeşi öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla aranan şüpheli Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi’nde yakalandı.Cinayet zanlısı Mehmet kısa çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Gaziantep’in Karataş Mahallesi’nde 24 Ekim günü 51 yaşındaki Ramazan Külte ile 33 yaşındaki kardeşi Ali Külte, Hüseyin Günenç ve Murat Güler ile alacak meselesinden dolayı aralarında husumet bulunan 23 yaşındaki Mehmet Kısa ve 5 arkadaşı ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine iddiaya göre Mehmet Kısa üzerinde taşıdığı tabancayla Külte kardeşler ile 2 arkadaşının üzerine rast gele ateş açmaya başladı. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Ali Külte ile ağabeyi Ramazan Külte yaşamını yitirirken, Hüseyin Günenç ile Murat Güler yaralandı, şüpheliler ise kaçtı.
Cinayetin ardından soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı saptanan 5 kişiyi yakalarken 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladığı ileri sürülen Mehmet Kısa’ya ise ulaşamadı. Polisin gözaltına aldığı 5 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, polisler geçen perşembe günü aranan Mehmet Kısa'nın Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine bilgilendirilen Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekipleri firari şüpheliyi Doğubayazıt’ta gizlendiği evde yakaladı. Yakalanmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Mehmet Kısa tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.