Gebze Adliyesi'nde gergin dakikalar

KOCAELİ Emriyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından Sosyalist Dayanışma Platformu'na (SODAP) yönelik   hafta sonu gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişinin bugün Gebze Adliyesi'ne sevki sırasında...

28 Temmuz 2015 Salı 19:51
Gebze Adliyesi'nde gergin dakikalar






KOCAELİ Emriyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından Sosyalist Dayanışma Platformu'na (SODAP) yönelik   hafta sonu gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişinin bugün Gebze Adliyesi'ne sevki sırasında gergin anlar yaşandı.
Polisin gerçekleştirdiği operasyonlarda Dilovasın'da 1 kişi, Çayırova'da 1 kişi, Darıca'da 4 kişi ve Gebze'de 1 kişi olmak üzere 7 kişi göz altına alınmıştı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde yapılan sorgularının ardından 7 kişi, bugün öğleden sonra geniş güvenlik önlemleri altında Gebze Adliyesi'ne getirildi. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri adliye çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı. Sanık yakınları da adliyeye gelince burada Çevik Kuvvet polisleri de sevkedildi. Adliye önünde kaldırımda bekleyen sanık yakınlarınden bazıları araçlarını buradaki kaldırıma parketmekte ısrar edince gerginlik daha da arttı.  Sanık yakınları daha sonra sakinleşerek adliye önünden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.