İntihar Mı Etti, Cinayeti Mi Kurban Gitti?

ÇANAKKALE'de, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki ormanlık alanda, ağaca iple asılı halde ölü bulunan turizmci 30 yaşındaki Mustafa Ali Emrah Eğribacak'ın cenazesi yarın Aydın'ın Söke İlçesi'nde toprağa verilecek. İntihar...

06 Kasım 2014 Perşembe 17:00
İntihar Mı Etti, Cinayeti Mi Kurban Gitti?






ÇANAKKALE'de, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki ormanlık alanda, ağaca iple asılı halde ölü bulunan turizmci 30 yaşındaki Mustafa Ali Emrah Eğribacak'ın cenazesi yarın Aydın'ın Söke İlçesi'nde toprağa verilecek. İntihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için otopsisi süren Eğribacak'ın, geçen 6 Ekim'deki düğünün de yapılamadığı belirtildi.
Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda, simülasyon merkezinden Kabatepe Limanı'na giden yolun kenarındaki ormanlık alanda mantar toplayan bir kişi, geçen pazar günü ağaca iple asılı, çürümeye yüz tutmuş bir erkek cesedi görüp, durumu jandarmaya bildirdi. Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede yaban hayvanları tarafından parçaladığı sanılan cesedin, İstanbul'dan geldiği belirlenen Mustafa Ali Emrah Eğribacak'a ait olduğunu belirledi.
Eğribacak'ın üzerinden çıkan davetiye, fiş ve biletlerden, geçen 6 Ekim'de Azeri bir kızla düğününün olduğu ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gezip, seyahat ettiği ortaya çıktı. Eğribacak'ın İstanbul'daki bir otelde 15 yıldır yöneticilik yapan yakınlarıyla irtibata geçen jandarma, acı haberi verdi.
Ailesi gibi otelde çalışan Eğribacak'ın, düğünün yapılamaması üzerine ortadan kaybolduğu, ailesinin 7 Ekim'de kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Ancak 4 gün sonra evine dönen Eğribacak'ın 11 Ekim'de tekrar ortadan kaybolarak geldiği Çanakkale'de, kendini iple ağaca asıp intihar ettiği sanılırken, ailesinin cinayete kurban gitmiş olabileceğinden şüphelendiği belirtildi.
Evi Aydın'ın Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde olan Eğribacak'ın, kesin ölüm nedenin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından anlaşılacağı bildirildi. Otopsinin ardından yakınları tarafından cenazesi teslim alınacak olan Eğribacak'ın yarın Söke'ye getirilip, toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.