İstanbul'da motorsikletli sapık alarmı: Yakalındı tutuklandı

İstanbul Sultangazi'de genç bir kızın şikayetiyle başlatılan araştırmada, yollarda kadınlara cinsel tacizde bulunan motorsitletli yakalandı.

19 Nisan 2018 Perşembe 09:49
İstanbul'da motorsikletli sapık alarmı: Yakalındı tutuklandı






İstanbul'da motorsikletli sapık alarmı: Yakalındı tutuklandı

Yolda yalnız yürüyen genç kızları takip ederek cinsel tacizde bulunan motorsikletli şahıs yakalandı. Suçunu itiraf eden Rıdvan A. adlı şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


GÜNDÜZ TENHA SOKAKLARDA SALDIRIYOR

Sultangazi’de gündüz saatlerinde yolda yürüyen genç kız, motosikletli tacizcinin saldırısına uğradı. Şahsın kızı sokak sokak takip ederek taciz ettiği o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kameraları inceleyen polis, zanlıyı 4 saat sonra kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 12.30 sıralarında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 50. Yıl Mahallesi’nde bir restoranda kurye olarak çalışan şahıs, iş yerinden motosiklet ile sipariş götürdükten sonra 23 yaşındaki D. K.’yı takibe aldı. Evine giden genç kızı motosikletiyle sokak sokak takip eden şahıs, sokak arasına geldiğinde harekete geçti. Seyir halinde olduğu esnada yürüyen kızı taciz etti. Neye uğradığını şaşıran D. K., olayın şokunu atlattıktan sonra soluğu polis merkezinde aldı. Genç kızın yaşadığı o dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosikletli şahıs yolda yürüyen genç kızı görüyor. Şahıs ardından kızı takip etmeye başlıyor. Dakikalarca kızı takip eden şahıs, genç kızın sokağa girmesinin ardından harekete geçiyor. Motosikletle kızın yanına yaklaşan şahıs, taciz ediyor. Tacizin ardından şahıs hızla uzaklaşıyor. Genç kız ise olayın şokuyla kaldırıma doğru yürüyor.

KAMERALAR DİDİK DİDİK EDİLDİ

Genç kızın kendisini taciz eden şahıs hakkında şikayetçi olmasının ardından Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Genç kızın taciz edildiği sokaktan itibaren yaklaşık 6 farklı noktadaki güvenlik kamera görüntülerini didik didik inceleyen polis, şahsın eşkalini belirledi. Kurye olarak çalıştığı restorana ait motosikletin arkasındaki reklamdan şahsın çalıştığı yeri tespit eden polis, tacizcinin 32 yaşındaki Rıdvan A. olduğunu tespit etti. Vakit kaybetmeden restorana giden ekipler, iş yeri sahibiyle görüştü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ PİŞMANIM DEDİ YİNE DE TUTUKLANDI

Şahsın motosiklet ile servise çıktığını öğrenen polis, servise gittiği evin adresini alarak yola çıktı. O esnada polis, yolda şahsın benzediği motosikletlileri de durdurdu. Bir süre süre sonra restoranın yakınlarına gelen şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Olaydan yaklaşık 4 saat sonra yakalanan şahıs, büroya götürülerek ifadesi alındı. Suçunu itiraf eden ve pişman olduğunu söyleyen Rıdvan A., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “cinsel saldırı” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.