İstanbul’dan tatile gelen 2 kardeş Giresun’da boğularak can verdi

İSTANBUL’dan tatil için memleketleri Giresun’a gelen 16 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki Oğuzhan Bekdemir denizde boğularak öldü. Olay Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki halk plajında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:32
İstanbul’dan tatile gelen 2 kardeş Giresun’da boğularak can verdi






İSTANBUL’dan tatil için memleketleri Giresun’a gelen 16 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki Oğuzhan Bekdemir denizde boğularak öldü.
Olay Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki halk plajında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla denize giren Beyzanur ve Oğuzhan Bekdemir, dalgalı denizde bir anda  akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olaya yerine gelen AKUT, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı arama çalışmaları sonrasında Beyzanur ve Oğuzhan Naldemirci bulundu. Sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen iki kardeş hayatını kaybetti.
Plajda çocuklarını bekleyen ve acı haberi alınca gözyaşı döken anne Sadiye Bekdemir yakınları ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. İstanbul’da oturan ailenin tatil için memleketleri Giresun’a geldikleri öğrenildi. İki kardeşin cenazeleri yarın Hisargeriş köyünde toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.