Jandarmadan sürücülere bayram şekeri

Bülent TATLI/SUŞEHRİ (Sivas), () - SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde jandarma trafik ekipleri ilçeye bağlı grup köy yollarında yaptığı uygulamada durdurdukları sürücülere kolonya ve şeker ikram etti.  Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı...

24 Eylül 2015 Perşembe 17:57
Jandarmadan sürücülere bayram şekeri






Bülent TATLI/SUŞEHRİ (Sivas), () - SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde jandarma trafik ekipleri ilçeye bağlı grup köy yollarında yaptığı uygulamada durdurdukları sürücülere kolonya ve şeker ikram etti. 
Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri kurban bayramının birinci günü olması nedeniyle ilçeye bağlı grup köy yollarında trafik denetim uygulaması yaptı. Durdurularak evrakları kontrol edilen sürücüler ve yanında bulunanlar emniyet kemeri takmaları yönünde uyarıldı.
Sürücülere ve araç içerisindeki diğer kişilere ekipler tarafından kolonya ve şeker ikram edildi. Sürdücüleri bayram dolayısı ile sadece kurallara uymaları konusunda uyaran trafik ekipleri her hangi bir cezai işlem uygulamadı.
Jandarma ekiplerinin duyarlı davranışına sürücüler teşekkür ederek karşılık verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.