Kaçak Teknesinin Kaptanı 15, Yardımcısı 17 Yaşında (2)

HER YER MÜLTECİ Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin denizde devriye görevi sırasında bugün Çanakkale'nin, Ayvacık ilçesi, Asos önlerinde 16 erkek, 3 kadın, 3 erkek çocuk ve 3 kız çocuk olmak üzere 23 Afganistan ve 2 Myanmar uyruklu...

06 Kasım 2014 Perşembe 17:05
Kaçak Teknesinin Kaptanı 15, Yardımcısı 17 Yaşında (2)






HER YER MÜLTECİ
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin denizde devriye görevi sırasında bugün Çanakkale'nin, Ayvacık ilçesi, Asos önlerinde 16 erkek, 3 kadın, 3 erkek çocuk ve 3 kız çocuk olmak üzere 23 Afganistan ve 2 Myanmar uyruklu 25 göçmen kurtarıldı.
Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, Güneş Adası'na terkedilmiş 26 erkek, 7 kadın, 6 erkek çocuk ve 2 kız çocuk olmak üzere 22 Afganistan, 11 Eritre ve 8 Myanmar uyruklu toplam 41 göçmen kurtarıldı.
Muğla ili, Bodrum ilçesi, Karada ile Topan Adası arasında FISHEK isimli fiber teknede Suriye uyruklu 1 erkek göçmen de kurtarıldı.
Bodrum Akyarlar'da kurtarılan 11 göçmenle birlikte bir günde yakalanan göçmen sayısı 78'e ulaştı.

BODRUM (Muğla), () -

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.