Kaptı Ama Kaçamadı

Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde, bir kadının  çantasını kaparak kaçan bisikletli kapkaççı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay, Anıt Mahallesi 0357 Sokak üzerinde meydana geldi. 65...

01 Ekim 2014 Çarşamba 13:11
Kaptı Ama Kaçamadı






Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde, bir kadının  çantasını kaparak kaçan bisikletli kapkaççı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Anıt Mahallesi 0357 Sokak üzerinde meydana geldi. 65 yaşındaki N.D. adlı kadın, yürüdüğü sırada 18-19 yaşlarında, yeşil tişörtlü bisikletli bir erkek, kolundaki çantayı kaparak kaçtı. Olayın meydana geldiği yerde çevredekilerden bilgi alan polis, şüphelinin Mithatpaşa Mahallesi yönüne doğru bisikletle kaçtığı bilgisi üzerine bu bölgede geniş bir araştırma başlattı. Ekipler, belirtilen eşkaldeki şüpheliyi bisikletle kaçmaya çalışırken yakaladı. Şüphelinin kapkaç yaparak çaldığı çanta ise boş bir evin bahçesinde bulundu. Çanta ve içerisindeki eşyalar sahibine teslim edildi. Yakalanan şüpheli 23 yaşındaki A.B., emniyetteki sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.