Karamürsel'de Gece Yarısı Cinayet

KOCAELİ'nin Karamürsel İlçesi'nde 19 yaşındaki Erkan Öpöz, gece yarısı tek kurşunla göğsünden vurularak öldürüldü. Şüpheli ise gecenin karanlığında kaçarak izini kaybettirdi.  Olay, gece geç saatlerde Karamürsel...

20 Ekim 2014 Pazartesi 10:17
Karamürsel'de Gece Yarısı Cinayet






KOCAELİ'nin Karamürsel İlçesi'nde 19 yaşındaki Erkan Öpöz, gece yarısı tek kurşunla göğsünden vurularak öldürüldü. Şüpheli ise gecenin karanlığında kaçarak izini kaybettirdi. 
Olay, gece geç saatlerde Karamürsel Atatürk Ortaokulu önünde meydana geldi. Bazı görgü tanıklarının ifadesine göre yolda yürüyen Erkan Öpöz’un yanına gelen bir kişi, bir süre konuştuktan sonra tabancayla ateş etti. Öpöz kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli yaya olarak kaçtı. Olayı uzaktan görenlerin bildirmesi üzerine gelen 112 ekibi, yaptıkları kontrolde gencin öldüğünü saptadı. 
Polis cinayeti kimin işlediğini belirlemek için bölgede araştırma yaparken, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları da incelemeye alındı. 

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.