Kaya Parçaları Yola Düştü, Ulaşım Durdu

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK-Ankara Karayolu'nda, yamaçtan koparak yola düşen kaya parçaları nedeniyle ulaşım 1.5 saat durdu. Ankara yolunun Kemaloyman mevkiinde akşam saatlerinde yamaçtan kopan kaya parçaları istinat duvarını aşarak...

29 Ekim 2014 Çarşamba 22:35
Kaya Parçaları Yola Düştü, Ulaşım Durdu






Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK-Ankara Karayolu'nda, yamaçtan koparak yola düşen kaya parçaları nedeniyle ulaşım 1.5 saat durdu.

Ankara yolunun Kemaloyman mevkiinde akşam saatlerinde yamaçtan kopan kaya parçaları istinat duvarını aşarak yola düştü. Bu sırada yoldan araç geçmemesi olası bir kaza yaşanmasını önledi. Yolu kaplayan kayalar nedeniyle Ankara yönünde ulaşım durdu. Trafik ekipleri önlem alırken, uzun araç konvoyu oluştu. Bazı sürücüler kavşaktan Karabük yönüne geçip ters yönde ilerleyerek bir sonraki kavşaktan tekrar Ankara yoluna girdi. Bunu fark eden trafik ekipleri kavşakta önlem alarak araçların karşı şeride geçmesine izin vermedi. Bu sırada yer yer yamaçtan taş parçaları yola savrulmaya devam etti. Yamaçtan kaya akması bittikten sonra büyük araçların geçişine izin verildi. Daha sonra gelen Karayolları ekipleri yoldaki kayaları temizledi. Yaklaşık 1.5 saat sonra yol ulaşıma açıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.