Kocaeli'de iki ayda 1633 kilo esrar, 51 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Orhan UZUN/ İZMİT (Kocaeli), ()- KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, bu yılın Ocak ve Şubat aylarında düzenlediği operasyonlarda, toplam 1633 kilo...

09 Mart 2015 Pazartesi 16:00
Kocaeli'de iki ayda 1633 kilo esrar, 51 bin uyuşturucu hap ele geçirildi






Orhan UZUN/ İZMİT (Kocaeli), ()- KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, bu yılın Ocak ve Şubat aylarında düzenlediği operasyonlarda, toplam 1633 kilo 887 gram esrar, 51 bin 472 uyuşturucu hap ele geçirdi.
İstanbul'u Anadolu'yla bağlayan köprü konumundaki Kocaeli'de, polis uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, bu yılın Ocak ve Şubat aylarında TEM yolu güzergahında ve 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına karşı düzenlediği perasyonlarda, toplam 1633 kilo 887 gram esrar, 51 bin 472 uyuşturucu hap, 8 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 71 mermi ele geçirdi. Polis, 98 ayrı olayda 239 kişi hakkında işlem yaparken, 151 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı, 88 kişi ise tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.