Kuzey Irak ve Şırnak'ta 9 terörist öldürüldü

Eylem hazırlığında olan teröristlere hava operasyonu. TSK'dan Kuzey Irak ve Şırnak'ta hava harekatı! 9 terörist etkisiz hale getirildi

09 Haziran 2017 Cuma 13:04
Kuzey Irak ve Şırnak'ta 9 terörist öldürüldü






Kuzey Irak ve Şırnak'ta 9 terörist öldürüldü



Türk Silahlı Kuvvetleri, bugün sabah saatlerinde Şırnak kırsalı ve Kuzey Irak Zap bölgesinde, eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 9 teröristin düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini ve bölgede bulunan 2 silah mevzii, 2 sığınak ve 1 mağaranın tahrip edildiğini açıkladı.

AVAŞİN-BASYAN'DA SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Avaşin-Basyan bölgesinde sınır hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen teröristlere yönelik olarak Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda, 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.