Molotof kokteyli atıp kafeteryayı yaktılar (2)

KUNDAKLAMA ŞÜPHELİSİ YAKALANDI Molotof kokteyli atarak bir kafeterya ve bulunduğu apartmanda yangına neden olan şüpheliyi bulmak için çalışan polisler, çevredeki güvenlik kemarası görüntülerini inceledikten sonra şüpheli 16 yaşındaki...

27 Nisan 2015 Pazartesi 15:38
Molotof kokteyli atıp kafeteryayı yaktılar (2)






KUNDAKLAMA ŞÜPHELİSİ YAKALANDI
Molotof kokteyli atarak bir kafeterya ve bulunduğu apartmanda yangına neden olan şüpheliyi bulmak için çalışan polisler, çevredeki güvenlik kemarası görüntülerini inceledikten sonra şüpheli 16 yaşındaki S.K.'yı tespit etti. Şüpheli, polis tarafından merkez İlkadım İlçesi'nde yakalanarak yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Çeşitli suçlardan suç kaydı olduğu belirlenen S.K. hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.