PİYASAYA SAHTE PARA SÜRERKEN YAKALANDI

KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kent merkezinde uzun süredir takip edilen bir sabıkalı, piyasaya sahte para sürmek isterken suçüstü yakalandı. Kırıkkale'nin İzmir Caddesi'nde...

22 Aralık 2014 Pazartesi 11:42
PİYASAYA SAHTE PARA SÜRERKEN YAKALANDI






KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kent merkezinde uzun süredir takip edilen bir sabıkalı, piyasaya sahte para sürmek isterken suçüstü yakalandı.
Kırıkkale'nin İzmir Caddesi'nde alışveriş yapmak için bir mağazaya giren 25 yaşındaki S.A.'nın üzerinde yapılan aramada 100'lük sahte 6 banknot bulundu. Gözaltına alınan S.A. ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. S.A.'nın çeşitli suçlardan sabıkalıı olduğu belirlenirken, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.