Sahil Güvenlik'ten Yeni Açıklama: 21 Kişi Öldü, 6 Kişi Sağ Kurtarıldı

İSTANBUL, () SAHİL Güvenlik Komutanlığı, Rumeli Feneri açıklarındaki tekne faciasıyla ilgili yeni açıklama yaptı. Yeni açıklamada ölü sayısı 21, kurtarılan kişilerin sayısının ise 6 olduğu açıklandı. Yeni açıklamada, "İstanbul...

03 Kasım 2014 Pazartesi 14:33
Sahil Güvenlik'ten Yeni Açıklama: 21 Kişi Öldü, 6 Kişi Sağ Kurtarıldı






İSTANBUL, () SAHİL Güvenlik Komutanlığı, Rumeli Feneri açıklarındaki tekne faciasıyla ilgili yeni açıklama yaptı. Yeni açıklamada ölü sayısı 21, kurtarılan kişilerin sayısının ise 6 olduğu açıklandı.
Yeni açıklamada, "İstanbul Boğazı çıkışı 3 mil kuzeyinde içerisinde bir grup göçmenin bulunduğu bir teknenin battığı ihbarının alınmasını müteakip görevli 1 Arama Kurtarma Gemisi, 8 Sahil Güvenlik Botu, 1 Sahil Güvenlik Helikopteri ve 1 Sahil Güvenlik Uçağı tarafından başlatılan arama kurtarma faaliyetinde, 6 kişi sağ olarak kurtarılmış, 21 şahsın cansız bedeni denizden alınmıştır. Arama faaliyetlerine halen devam edilmektedir" denildi.
Sabah saatlerinde yapılan açıklamada ise 24 kişinin öldüğünü 7 kişinin de sağ kurtarıldığı açıklanmıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.