Savcıyı şehit eden terörist Şafak Yayla’nın babası alkollü olunca uçağa alınmadı (3)

TRABZON VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de akşam saatlerinde yazlı açıklama yaptı. Terörist Şafak Yayla'nın babası Şinasi Yayla'nın, eşi Aysel ile bir yakınını uçakla...

01 Nisan 2015 Çarşamba 19:33
Savcıyı şehit eden terörist Şafak Yayla’nın babası alkollü olunca uçağa alınmadı (3)






TRABZON VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de akşam saatlerinde yazlı açıklama yaptı. Terörist Şafak Yayla'nın babası Şinasi Yayla'nın, eşi Aysel ile bir yakınını uçakla İstanbul'a gönderdikten sonra, memleketine döndüğü belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"İstanbul’da Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden ve ölü olarak ele geçirilen iki teröristten birisi Şafak Yayla’nın babası Şinasi Yayla 01.04.2015 tarihinde ailesini İstanbul’a göndermek üzere Trabzon Hava Limanına gelmiştir. Eşini ve yakınını gönderdikten sonra memleketi Giresun’a dönmek üzere Trabzon Ortahisar İlçesi Moloz Mevkiinde bulunan otobüs durağına gelmiş, burada bindiği otobüse para ödemek istememesi ve kimliğini beyan etmesi üzerine orada bulunanlarla arasında tartışma
yaşanmıştır. Polisler olaya müdahale etmiş, şahıs aşırı alkollü olması
nedeniyle sakinleştirilmek üzere hastaneye götürülmüştür. Şinasi Yayla
hastanede yapılan müdahale sonucu memleketine gönderilmiştir."
CENAZE YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
İstanbul'a giden annesi Aysel Yayla ile yakınlarının, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından teslim aldığı terörist Şafak Yayla'nın cenazesi, Giresun'a getiriliyor.
Terörist Şafak Yayla'nın, yarın Giresun'un Çanakçı İlçesi'ne bağlı Karabörk Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.