Taksim'de son durum, Mübarak Ramazan Ayı'nda iğrenç gösteri

Kendilerini LGBTİ olarak adlandıran grup, sosyal medya üzerinden organize olarak Taksim'de gösteri düzenlemek istedi. Polis gösterilere izin vermedi

27 Haziran 2016 Pazartesi 02:16
Taksim'de son durum, Mübarak Ramazan Ayı'nda iğrenç gösteri






Taksim'de son durum, Mübarak Ramazan Ayı'nda iğrenç gösteri


Türkiye mübarek Ramazan Ayı'nda bazı AB ülkeleri konsolosluklarının da destek verdiği sapkın grupların gösterisine sahne oluyor.

Kendilerini kısaca LBGTİ olarak adlandıran gruplar Sosyal Medya üzedrinden organize olarak Taksim'de gösteri düzenlemek için ısrar ediyor. Onur Haftası'nın son günü de polisin gazlı müdahalesine sahne oldu.

Öğlen saatlerinden bu yana İstiklal Caddesi'ne ve caddeye çıkan sokaklarda birer ikişer halde gezen LBGTİ bireyleri kalabalık gruplar oluşturunca polis müdahale etti.

Mis Sokak'ta toplanan ve slogan atan grubu polis gazla dağıttı. Gazdan çevredeki esnaf ve vatandaşlar da olumsuz etkilendi. Gazın etkisi ile yine Mis sokak'ta bir araya gelen grupla polis arasındaki kovalamaca yaşandı.

TAKSİM'DE CUMHURİYET ANITI'NIN ETRAFI BARİYERLERLE KAPATILDI

 Taksim'de Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı sabah saatlerinde getirilen çelik bariyerlerle kapatıldı. Geçen hafta LGBTİ Onur Yürüyüşü’ne İstanbul Valiliği tarafından izin verilmemesi üzerine sosyal medyadan bugün için Taksim'de buluşma çağrıları yapıldı. Güvenlik önlemleri nedeniyle sabah saatlerinde Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelik bariyerler getirildi ve etrafına yerleştirildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
boş geç adımı 2021-01-06 10:59:08

siz nasıl iğrenç bir gösteri yazabilirsiniz ki lgbt bireyleri doğuştan olan bişey bizim seçtiğimiz bişey değil böyle yazmanız cidden çok saçma SAYGILAR...