Teröristler Tatvan'da hastanaye ağır silahlarla saldırdı

Sicilleri bebek katilliği, alışveriş merkezinde hamile kadınları yakmak, otobüslerde gencecik bir kızı diri diri ateşe vermek gibi caniyene yöntemler barındıran PKK bu kez de bir hastaneye silahlı baskını ekledil.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 05:28
Teröristler Tatvan'da hastanaye ağır silahlarla saldırdı






Teröristler Tatvan'da hastanaye ağır silahlarla saldırdı


Terör örgütü PKK'lı katiller, 2. dünya savaşında Faşist Nazi askerlerinin bile yapmadığı cellatlığa yöneldi. İlk kez bir hastane, teröristler tarafından ağır silahlarla yaylım atışına tutuldu. Olay gece yarısı Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana geldi. Teröristler Tatvan Asker Hastanesi'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği teröristler olay yerinden kaçtı.

Saldırının ardından Bitlis Valili olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada saat 22.30 sıralarında ilçenin Dumlupınar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki Asker Hastanesine, bölücü terör örgütü mensuplarının, bir iş merkezinin çatısından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunduğu belirtildi.

Saldırıya anında karşılık verilmesi üzerine herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşandığı vurgulanan açıklamada, hastanenin bahçesindeki nöbet kulübesinde hasar oluştuğu bildirildi.

Açıklamada, olay yerinden siyah renkli bir araçla kaçan teröristlerin tespiti ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.
Son Güncelleme: 03.08.2015 05:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.