Tunceli'de çatışma: 1 polis şehit, 2 ağır yaralı var

Terör örgütü PKK Tunceli Ovacık Karayolu üzerinde polis noktasına ağır silahlarla saldırdı. Saldırı sırasında 1 polis memuru şehit düştü.

24 Temmuz 2016 Pazar 01:07
Tunceli'de çatışma: 1 polis şehit, 2 ağır yaralı var






Tunceli'de çatışma: 1 polis şehit, 2 ağır yaralı var


Son Dakika Haberleri, Terör örgütü PKK Tunceli Ovacık Karayolu üzerinde polis noktasına ağır silahlarla saldırdı. Saldırı sırasında 1 polis memuru şehit düştü.

Tunceli'de PKK'lı teröristler gece saatlerinde Ovacık Yolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi

Saldırıda, 1 polis şehit oldu, 2 polis de ağır yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırılırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

ŞİDDETLİ ÇATIŞMA YAŞANDI

TUNCELİ'de gece art arda patlama ve ardından silah sesleri yükseldi. Patlamaların meydana geldiği bölgeye takviye güvenlik güçleri ile ambulanslar sevk edilirken, halk evlerine çekildi.

Tunceli'de bugün saat 23.15 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi ile Ovacık karayolu üzerinde bulanan polis kontrol noktasının bulunduğu bölgelerden art arda patlama sesleri duyuldu. Şiddetli patlamaların ardından bölgelerden yoğun silah sesleri yükseldi. Patlama ve silah sesleri kentin tümünden duyulurken, dışarıda bulunan vatandaşlar da evlerine çekildi.

Patlamaların olduğu bölgelere çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralıların bulunduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne götürlürken, kentteki silah sesleri devam ediyor. Çatışma sırasında 1 polis memuru şehit oldu, yaralı 2 polisin durumunun ağır olduğu açıklandı.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.