Üniversite yurdunda IŞİD usulü cinayet: Arkadaşının boğazını kesti

KKTC'de Doğu Akdeniz Ünivrestisi'nde öğrenim gören ve arkadaşları tarafından 'Ayrılmaz ikili' olarak bilinen Tevfik Uzunoluk ile Tevfik Utku Polat arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Daha sonra kavgaya ara veren iki arkadaştan Uzunoluk, yatakta uyuyan arkadaşını bıçakla vahşice katletti...

24 Kasım 2015 Salı 02:10
Üniversite yurdunda IŞİD usulü cinayet: Arkadaşının boğazını kesti






Üniversite yurdunda IŞİD usulü cinayet: Arkadaşının boğazını kesti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde öğrenim gören Tevfik Uzunoluk, yurt arkadaşı tarafından vahşice katledildi. KKTC basını cinayet haberini 'Yurt'ta IŞİD usülü vahşet' başlığıyla duyurdu. bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Tevfik Uzunoluk, yurtta oda arkadaşı Tevfik Utku Polat tarafından uyurken boğazı kesilerek öldürüldü! Cinayet, katilin polise gitmesiyle ortaya çıktı.
KIBRIS'ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi korkunç bir cinayetle sarsıldı. İç Mimarlık Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Tevfik Utku Polat, yurtta aynı odayı paylaştığı sınıf arkadaşı 19 yaşındaki Tevfik Uzunoluk'un boğazını keserek, öldürdü.

İKİSİ DE SAMİMİ ARKADAŞTI, AYRILMAZ İKİLİYDİLER

Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’ne bu yıl başlayan iki sınıf arkadaşı, dostluklarını Üniversite Kampusu içinde bulunan Alfam Öğrenci Yurdu’nda da bozmadı. Aynı odayı paylaşan iki genç, “ayrılmaz ikili” oldular. Gençler arasında, önceki akşam henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

POLİSE GİTTİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Vahşi cinayet, Tevfik Utku Polat’ın cinayetten 12 saat sonra polise gidip, suçunu itiraf etmesiyle ortaya çıktı. Yurda giden polis, boğazı kesilerek öldürülmüş haldeki Tevfik Uzunoluk’un cesediyle karşılaştı. Arkadaş katili genç ifadesinde, “Gece tartıştık. O gidip yattı. Bir süre sonra bıçağı alıp, boğazını kestim” dedi. Polat, tartışma nedenini ise söylemedi. Katil gencin şizofreni hastası olduğu iddia edildi.
Son Güncelleme: 24.11.2015 02:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.