Aleyna Tilki Diyarbakır konseri sonrası hayranlarının kalbini fethetti

Diyarbakır konseri sırasında terör örgütü yandaşlarının saldırısınına uğrayan Aleyna Tilki'ye "Orada ne işin var" eleştirileri yöneltildi. Aleyna Tilki "Bayrağımızın dalgalandığı her yerde konser vereceğim" cevabıyla hayranlarının gönlünde taht kurdu.

20 Kasım 2016 Pazar 14:41
Aleyna Tilki Diyarbakır konseri sonrası hayranlarının kalbini fethetti






Aleyna Tilki Diyarbakır konseri sonrası konuştu: Bayrağımızın dalgalandığı her yerde konser vereceğim

Diyarbakır konseri sırasında ses bombalı saldırıya maruz kalan Aleyna Tilki, "Ülkenin motivasyona ihtiyacı var, ülkenin doğusu batısı olmaz" dedi. 'Diyarbakır'da ne işin var' elestirilerine muhatap olan Aleyna Tilki, saldırı sonrası yaptığı açıklama ile hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetmeyi başardı.

EL YAPIMI BOMBA ATMIŞLARDI

Sahne aldığı kafeye el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlenen Aleyna Tilki, “Diyarbakır’da ne işi var” eleştirilerine yanıt verdi. Tilki, “Bayrağımız göklerde dalgalandıkça, biz her yerdeyiz. Doğusu batısı olmaz ki. İnsanların, ülkemizin en çok motivasyona ihtiyacı var” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.