Beyaz TV muhabiri Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında mitinglere katılan Atalay Demirci'nin Fetullah Gülen'e biat eden Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşmaları "Ay Yıldız Tim" tarafından deşifre edilince büyük tepki topladı.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:00
Beyaz TV muhabiri Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü






15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında mitinglere katılan Atalay Demirci'nin Fetullah Gülen'e biat eden Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşmaları "Ay Yıldız Tim" tarafından deşifre edilince büyük tepki topladı. Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV Muhabiri Levent Kelleci kaydı kestirdikten sonra yüzüne tükürdü. Beyaz muahabirinin Atalay Demirci yüzüne tükürme videosu sosyal medyada kısa zaman içerisinde yüz binler tarafından izlendi. İşte o çok konuşulan video...

 
Demirci'yi en büyük tepki Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci'den geldi. Yaptığı röportaj sonrası da Demirci'nin yüzüne tükürmesi ve siz onların köpeğisiniz diye çıkıştı. Beyaz muhabirinin Atalay Demirci'nin yüzüne tükürme videosunu haberimizde sizlerle payalştık. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hem Ankara'daki demokrasi mitinglerine katılan hem de FETÖ'cü Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışıp, Gülen için "kurban olurum ben ona" dediği ortaya çıkan komedyen Atalay Demirci görülmemiş bir şekilde protesto edildi. Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV Muhabiri Levent Kelleci bir süre sonra kaydı kestirdi. Muhabir Kelleci, Demirci'nin yüzüne şunları söyledi: "Muhabirlik yapmak çok zor, ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum. Çıktınız Kızılay mitinginde konuştunuz. Arkasından Enes Kanter ile konuştunuz, 'kurban olurum' ben ona diye ifade kullandınız. Bence siz de onların bir köpeğisiniz. Bu benim kendi fikrim. Yazıklar olsun size. Onca insan oldunuz, 'kurban olurum' diyebildiniz."

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?
İlk olarak Yetenek Sizsiniz programı ile tanınan Atalay Demirci Ankara'da doğmuştur. 8 Temmuz 1976 yılında doğan Demirci komedi standuplarının yanı sıra radyo sunucusu, yazar, şair ve oyunculukta yapmaktadır. Sahneye ilk kez 1999 yılında çıkmış, ardından 2008 yılında Ankara Sanat Evi'nde sahneye çıkmaya başlamıştır. 34 farklı ülkede 3 binden fazla gösteri yapmıştır. En büyük çıkışını Yetenek Sizsiniz programı ile yakalamış olsa da 2008 yılında Ses Tv'de yayınlanan "Akıl Küpleri" adlı televizyon programını sunarak da tanınmaktadır. 2011 yılında "Tetikçi Bedo" karakteri ile "Hop Dedik: Deli Dumrul" filminde yer almıştır. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı gösteri ile birinci olmuştur. 2013 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisi ile sahneye çıkmaya başlamıştır. Bu gösteri 2014 yılında Tv8'de yayınlanmaya başlanmıştır. Daha sonra aynı kanalda 2014 yılında Tv8'de yayınlanan "100 Kişiye Sorduk" programını sunmuştur. 2015 yılında "Güvercin Uçuverdi" adlı filmde, "Yüksel Güvercin" adlı karakteri ile yer almıştır. 


ATALAY DEMİRCİ FETO ÖRGÜTÜNE Mİ ÜYE?
Yaptığı show programları ile ünlenen Atalay Demirci'nin twitter hesabı hacklendi. Ay yıldız hack grubunun ortaya çıkardığı yazışmaların ardından birçok kişi Atalay Demirci FETO örgütüne mi üye sorusunun yanıtını merak etti. Kendisi gibi FETÖ'cü olan ve sosyal medyada yaptığı FETO yanlısı paylaşımlarla büyük tepki çeken Enes Kanter'e mesaj Atan Demirci henüz bir açıklama yapmadı. Hakan Şükür ile de konuşmaları paylaşılan Atalay Demirci twitter hesabına Ay Yıldız hack grubu tarafından "Bu bir komedyen değil gizli FETÖ'cüdür." cümlesi yazıldı.

ATALAY DEMİRCİ AÇIKLAMA YAPTI
Atalay Demirci açıklama yaptı ve kandırıldığını idda etti. Demirci yaptığı açıklama da "Twiter hesabımın hacker'lar tarafından ele geçirilmesi sonucunda, hakkımda "fetö" üyesiymişim gibi oluşturulmaya çalışılan algının karşılık bulmaması umuduyla yapacağım açıklamamı Milletimizin, Devletimizin ve bu topraklarda yaşayan herkesin samimiyetimle yaptığımı bilmesini isterim.... Anne Babasını küçük yaşta kaybetmiş ve Yetiştirme Yurtlarında büyümüş, yani Annesi de Babası da Devlet olan ve Devletin ekmeğini yiyerek büyümüş, küçük yaştan itibaren en ufak bir kötü alışkanlığa ya da illegal gruplara meyletmemiş, her zaman Allah'ın muhafazasını iliklerine kadar hissetmiş bir kardeşiniz olarak, şu an bu ithamlarla karşı karşıya kalmanın şoku ve üzüntüsü içerisindeyim. Söz konusu örgütle geçmiş yıllarda Okullarında ve Dersanelerinde işim gereği gösteriler yapmışlığım aşikardır. En az Ülkemizin yöneticileri, iş adamları, sporcuları, sanatçıları ve diğer kesimleri kadar temasım olmuştur. Safiyane niyetle sadece dinimi daha doğru yaşamama vesile olan insanların yönlendirmeleri neticesinde, bana bu anlamda da faydaları olmuştur. Yaptığım mesleğin zeka seviyesine yakışmayacak bir aptallığın içerisine düşmenin mahçubiyetini yaşamaktayım. Bu manada içinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benimde herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)... Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım. Ele geçirilen hesabımdan yapılan paylaşımların içeriği ve genel görüşlerimle ilgili daha geniş ve detaylı açıklama yapmak üzere, hem yazılı hem görsel basından isteyen herkes ile rahatlıkla her konuyu konuşarak söz konusu ithamların yersizliğini ve hakkımda kamoyunda oluşturulmaya çalışılan saçma sapan bağlantılarla, yapılmak istenen suçlamaları bertaraf etmek adına, elimden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumu, halisane yaklaşımları suistimale uğramış, nice yüz binlerce insanlardan sadece biri olduğumu, üzüntülerim ve özürlerimle arz ederim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.