Biraz açılsın ona evlenme teklif edeceğim 

Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil, 19 yıl önce birlikte olduğu eski aşkı Özlem Yıldız ile Arnavutköy'deki Atlas Balık'ta karşılaşıp yemek yedi.

20 Haziran 2017 Salı 09:01
Biraz açılsın ona evlenme teklif edeceğim 






Biraz açılsın ona evlenme teklif edeceğim 
    Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil, 19 yıl önce birlikte olduğu eski aşkı Özlem Yıldız ile Arnavutköy'deki Atlas Balık'ta karşılaşıp yemek yedi. Yemek sırasında Erbil'in Özlem Yılmaz'a söylediği “Yıllar önce bu restoranda nişanlanmıştık” sözleri dikkat çekti. Yemek sınrası mekan çıkışı bir itirafta bulunan Erbil, “Benim en büyük aşkım Özlem Yıldız'dır” dedi. erbil  
    Yıldız'a takılmayı ihmal etmeyen şovmen, “Özlem'in teni şu an çok koyu biraz açılsın ona evlenme teklif edeceğim” diyerek espri yaptı. Çarkıfelek programına Yıldız'ı davet eden Erbil, eski aşkının “Artık bir araba verirsin” sözlerine “Dul kadınsın yapacağız artık bir şeyler” diyerek karşılık verdi.

Son Güncelleme: 20.06.2017 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.