Bizimle ilgisi yok,dağılabiliriz

Oyuncu Berna Laçin Dünya Basın Özgürlüğü Gününde yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 15:02
Bizimle ilgisi yok,dağılabiliriz






Bizimle ilgisi yok,dağılabiliriz
   Oyuncu Berna Laçin Dünya Basın Özgürlüğü Gününde yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.Berna Laçin, tutuklu gazetecileri ve medyaya yapılan baskıları kastederek, 'Dünya Basın Özgürlüğü Günü' hakkında paylaşımda bulundu. Tabii paylaşımında Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığını belirterek, konunun Türkiye'yi ilgilendirmediğine dikkat çekti.Bugün 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü. Ancak birçok gazeteci ‘Basın Özgürlüğü Günü'ne tutuklu olarak giriyor. Berna Laçin, Türkiye'de medyaya yönelik baskıların her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “bizimle ilgisi yok dağılın” diyerek tepkisini koydu.İşte Laçin’in paylaşımına düştüğü o not: “Bugün “Dünya Basın Özgürlüğü Günü” imiş. Bizimle ilgisi yok dağılabiliriz.
Not: Türkiye, ‘basın özgürlüğü olmayan ülkeler’ listesinde yer alıyor. Son 10 yılda 56 sıra birden geriledi. Dünya’da toplam tutuklu gazetecilerin yarısı Türkiye’de Mozambik, Kongo, Afganistan’ın filan çok gerisinde…”
Anahtar Kelimeler:
Berna Laçin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.