Burak Yılmaz, İETT şoförüne küfretti ve üzerine yürüdü..

Futbolcu Burak Yılmaz, Nişantaşı'nda trafiğin en yoğun olduğu saatlerde kullandığı lüks ciple otobüs durağında olay çıkardı. Aracını otobüs durağına parkeden Burak Yılmaz'a vatandaşlar da tepki gösterdi.

09 Aralık 2016 Cuma 21:38
Burak Yılmaz, İETT şoförüne küfretti ve üzerine yürüdü..






Burak Yılmaz, İETT şoförüne küfretti ve üzerine yürüdü..


Lüks ciple toplu taşıma araçlarının durağına park eden futbolcu Burak Yılmaz, kendisini uyaran İETT otobüs sürücüsünün üzerine yürüdü.

Araya vatandaşların girmesiyle bir tatsızlığın çıkması önlenirken, foto muhabirlerin geldiğini gören futbolcu Burak Yılmaz bir kemana girerek arka kapısından kaçmayı tercih etti. Otobüs durağına park edilen lüks cip uzun süre vatandaşların tepki göstermesine rağmen olay yerinde kaldı.

Burak Yılmaz'ın kendisini uyaran otobüs sürücüsüne yönelik tepkisi vatandaşlar tarafından şımarıkça bulunurken, ünlü futbolcu, orada bulunanların da eleştiri oklarına maruz kaldı.

FUTBOLCU OLMUŞSUN AMA....

Otobüs durağında bekleyen vatandaşlardan biri, küfürler savuran kişinin ünlü futbolcu Burak Yılmaz olduğunu öğrenince "Futbolcu olmuş ama medeni bir insan olmamış, yazık bu tavırları çok çirkindi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Futbol hayatına Çin’de devam eden Burak Yılmaz, Nişantaşı’nda ortalığı birbirine kattı. Kullandığı lüks cipini otobüs durağına park ettiği için kendisini uyaran İETT şoförüyle küfürleşip kavga ettiği iddia edildi..

Burak Yılmaz, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir arkadaşının emanet cipiyle otobüs durağına yanaşan Yılmaz, bu sırada duraktan yolcu alamayan İETT şoförünün kendisini uyarmasıyla adeta çıldırdı.

İddialara göre; sinirlerine hakim olamayan futbolcu, cipinden inerek şoför mahalline doğru üzerine yürüdüğü sürücüye küfürler yağdırdı. Birkaç dakika süren tartışma sonrası çevredekilerin müdahalesiyle olay yatıştı.

Burak Yılmaz, gazetecilerin geldiğini fark edip bir mekanın içine girdi. Yıldız futbolcunun, daha sonra mekanın arka kapısından çıktığı öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.