Cem Özer'den sevindirici haber var

Film çekimi sırasında düşerek bacağı askıya alınan daha sonra tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırılan Cem Özer'den sevindirici haber var.

25 Ekim 2018 Perşembe 18:50
Cem Özer'den sevindirici haber var






Cem Özer'den sevindirici haber var
   Film çekimi sırasında düşerek bacağı askıya alınan daha sonra tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırılan Cem Özer'den sevindirici haber var.Cem Özer'in çevresindeki olaylara tepki vermeye başladığı ve derin uyku durumunun sona erdiği belirtildi. 
   Geçtiğimiz günlerde, bir süredir bacağındaki kırık dolayısıyla tedavi gördüğü kabinden çıkarılırken bilinci kapanan ve sara nöbeti geçiren Özer, hava embolisi şüphesiyle yoğun bakıma alınmıştı. Dostlarının iyi dilekler ve dualar gönderdiği Cem Özer, cephesinden sevindiren haberler geldi.
    Sözcü’ye konuşan oyuncu arkadaşı Umut Oğuz ünlü oyuncu ile ilgili şu sevindirici açıklamayı yaptı: “Çevresindeki olaylara tepki vermeye başladı, doktorları tarafından bir süre daha uyutulmaya devam edecek sevindirici olansa, derin uyku durumu sona erdi. Hatta herhangi bir aksilik olmadığı taktirde Cem’in doktorları onun kızı Cemre’yi ve eşi Pınar’ı da görebileceğini söyledi. Cem Özer’in sağlığına kavuşması için dualarınızı eksik etmeyin.”
 

   Cem Özer'in dün de eski eşi Nurgül Yeşilçay sosyal medya üzerinden takipçilerinden Cem Özer için dualarını eksik etmemelerini istemişti.Bu arada 
tedavi gördüğü hastanenin başhekimi tarafından da dün bir açıklama yapılmıştı. Konuyla ilgili olarak kontrol altında tutulduğu hastanenin başhekimliği tarafından yapılan son açıklamaya göre Özer, tedavi gördüğü kabinden çıkarılırken bilinci kapandı ve sara nöbeti geçirdi. Ünlü şovmen ve oyuncu hava embolisi şüphesiyle yoğun bakımda tutuluyor.
    Şuuru kapanan Cem Özer hakkında doktoru Okan Özçeker dün bir  açıklama yaptı. Özçekeri Cem Özer’e yapılan müdahaleleri şöyle anlattı:
“12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan Değerli Sanatçı Cem ÖZER, 22.10.2018’de yara iyileşmesi için görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansi sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, IDIYOPATIK EPILEPTIK ATAK (sara nöbeti) geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahale ve MR, BT ve diger tetkikleri sonucu akciğerde bu rüptürüne bağlı pnömotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır.”

Son Güncelleme: 26.10.2018 13:40
Anahtar Kelimeler:
Cem Özer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.