Dizi oyuncusu ATM faresi çıktı: Kiraz Mevsimi oyuncusunu polis yakaladı

Dizi oyuncusu Fatma G. ATM'lerden kopyalanmış banka kartlarıyla para çekerken yatalandı. Kiraz Mevsimi oyuncusu ile erkek arkadaşının sorgusu sürüyor.

14 Mayıs 2015 Perşembe 01:37
Dizi oyuncusu ATM faresi çıktı: Kiraz Mevsimi oyuncusunu polis yakaladı






Dizi oyuncusu ATM faresi çıktı: Kiraz Mevsimi oyuncusunu polis yakaladı


İstanbul'da ATM’lere yerleştirdikleri kart kopyalama cihazlarıyla vurgun yapan ünlü dizi oyuncusu F.G, yeniden suçüstü yakalandı. Kiraz Mevsimi'nde oynadığı rolle dikkatleri üzerine çeken Fatma G. ile erkek arkadaşı Okan Ç.'in onlarca ATM'den para çektiği iddia ediliyor.



Akşam Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre Fatma G. ve suç ortağı Okan Ç.’in tanınmamak için motor kasklarıyla 20 ayrı ATM’den 150 bin TL para çektikleri belirlendi. Gürel ve suç ortağı erkek arkadaşının sorgusu halen İstanbul Emniyeti'nde sürüyor. Vatan Caddesi'ndeki sorgusunda her iki zanlının da suçlamaları kabul etmediği bildiriliyor..
Son Güncelleme: 14.05.2015 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih yapraklı 2015-05-14 09:09:51

fatma gürel videoları varmı ulaşamıyorum......