Ebru Gündeş Zarrab'tan boşanıyor

Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab'tan boşanıyor.. Detaylar haberimizin devamında..

26 Eylül 2016 Pazartesi 10:22
Ebru Gündeş Zarrab'tan boşanıyor






Türk medyası da Ebru Gündeş ve Reza Zarrab boşanmasına kilitlendi. Aşklarını ve mutluluklarını her fırsatta dile getiren ve 2010 yılında “60 yıl hiç ayrılmayacağız” diye yola çıkıp yalılarının kapısından otomobillerinin plakasına kadar her yere “60 yıl” yazdıran Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın evliliği sadece 6 yıl sürdü.

Zarrab, eşi Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini avukatı aracılığıyla yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Açıklamada, “13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır” ifadeleri kullanıldı. Reza Zarrab imzalı yazıda, “içerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyununa bildiririm” açıklaması da yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.