Ebru Şallı'ya tecavüze kalkıştılar

Ünlü oyuncu,sunucu,manken Ebru Şallı’ya yıllar önce tecavüze kalkışıldığı iddia edildi.

19 Mayıs 2017 Cuma 17:58
Ebru Şallı'ya tecavüze kalkıştılar






Ebru Şallı'ya tecavüze kalkıştılar
   Ünlü oyuncu,sunucu,manken Ebru Şallı’ya yıllar önce tecavüze kalkışıldığı iddia edildi.Türkiye’de pilates denilince ilk akla gelen isimlerden olan Ebru Şallı hakkında açıklama yapan kişiyse gazeteci ve televizyon yorumcusu Bilal Özcan oldu. Yorumculuk yaptığı magazin programında konuşan Özcan, çok şaşırtıcı bir iddia ortaya attı.
İSTANBUL DIŞINDA GERÇEKLEŞTİ
Bilal Özcan; “Ebru Şallı’ya tecavüze kalkıştılar” dedi. Bunun üzerine “Ne zaman?” diye soran program sunucusuna tüm detayları şu sözlerle anlattı: “ İstanbul dışında bir otel odasında oldu bu olay. Ebru Şallı direndi, iffetini ve namusunu korudu. Yıllar önce yaşandı ama Ebru Şallı kendisi isterse detaylarını anlatır” diye konuştu. Bu iddiası sonrasında anne babaları uyaran Özcan şunları söyledi: “Ben bu açıklamayı anne ve babaları, genç kızları, delikanlıları uyarmak için yapıyorum. Entertaiment alemi, renkli dünya, eğlence dünyası denilen o alemin perde arkasında her türlü pislik yaşanmaktadır. Ünlülerin kazandıkları paraya, yaşadıkları hayata heveslenmeyin. Uyuşturucu, alkol, tecavüz gibi tüm belalar ne yazık ki o alemin gerçeğidir. Anne ve babalar evlatlarını bu renkli dünyadan uzak tutsunlar…”
Anahtar Kelimeler:
TecavüzEbru Şallı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.