Efsane grup Marmaris'te

 Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında 30 Temmuz’da Marmaris’te sahne alacak.

28 Temmuz 2017 Cuma 10:16
Efsane grup Marmaris'te






Efsane grup Marmaris'te
   Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında 30 Temmuz’da Marmaris’te sahne alacak. Son olarak çıkardıkları yeni albümleriyle beğeni toplayan sevilen grup, Marmaris’te vereceği konserle hayranlarına yine unutulmaz bir gece yaşatacak. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, 26 Temmuz Altınoluk ve 28 Temmuz Çeşme’deki başarılı konserlerinin ardından 30 Temmuz’da Marmaris’te sevenleriyle buluşacak.
   1960’lı yılların sonunda müzik hayatlarına başlayan ve o günden bugüne pek çok hit şarkıya hayat veren efsane grup, sevilen şarkılarını bu kez Marmaris’te seslendirecek. Konserde, ‘Ele güne karşı’, ‘Ali Desidero’, ‘Güllerin içinden’ gibi yıllarca dillerden düşmeyen şarkıların yanı sıra yeni albümünden en güzel şarkılarını da seslendirecek olan MFÖ, sevenlerine 30 Temmuz’da Marmaris’te müzik dolu bir gece yaşatacak. Marmaris konserinin ardından 2 Eylül’de Bodrum Amfi Tiyatro’da konser verecek olan grup, bu konseriyle birlikte yaz turnesini sonlandıracak.
Anahtar Kelimeler:
Efsane GrupMFÖ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.