Eski aşkıyla aylar sonra yeniden buluştu

Oyuncu Meryem Uzerli aski aşkı Alp Özcan ile yeniden biraraya geldi.

03 Şubat 2018 Cumartesi 16:07
Eski aşkıyla aylar sonra yeniden buluştu






Eski aşkıyla aylar sonra yeniden buluştu

   Oyuncu Meryem Uzerli aski aşkı Alp Özcan ile yeniden biraraya geldi.Güzel oyuncu Meryem Uzerli ile eski aşkı Alp Özcan, ortak dostları sayesinde yeniden bir araya geldi. İlişkileri evlilik yolunda ilerlerken ayrılan ikili, geçtiğimiz yıl farklı isimlerle aşk yaşamaya başlamıştı.Ünlü iş adamı, gönlünü Hollandalı manken Stephanie van Arendonk'a kaptırırken Meryem Uzerli de mutluluğu Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro'da buldu.

   Ancak Uzerli ile Alp Özcan'ın hayatlarında açtıkları bu yeni sayfa da hüsranla sonuçlandı.Sevgililerinden ayrılan eski aşıklar, geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen yakın dostları Hollywood'lu yapımcı Mohammed Al Turki için aylar sonra bir araya geldi. Dünyaca ünlü yapımcıyı İstanbul'da ağırlayan ikilinin aylar sonraki buluşması iddiaya göre küllenen aşkı yeniden alevlendirdi. Arap asıllı yapımcı Mohammed Al Turki'yle bir mekanda yemek yiyen ikili, geceden ayrı ayrı paylaşım yapmayı tercih etti.Turki'yle fotoğraflarını arka arkaya Instagram'da paylaşan Meryem Uzerli'yle Alp Özcan'ın bu hamlesi gözden kaçmadı. İkilinin aşklarına bir şans daha vermek için gözlerden uzak Londra'da buluşup tatil yapacağı da konuşulanlar arasında.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Meryem UZerliAlp Özcan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.