Hadise ateş püskürdü; "Ahlaksızlık Sizin Kafanızda" ​​​​​​​

Şarkıcı Hadise "Sıfır Tolerans" şarkısının klibine erotik blunmasına sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi.

04 Ocak 2018 Perşembe 15:40
Hadise ateş püskürdü; "Ahlaksızlık Sizin Kafanızda" ​​​​​​​






Hadise ateş püskürdü; "Ahlaksızlık Sizin Kafanızda" 

   Sanatçı Hadise klibi hakkında erotik olduğunu konuşanlara ateş püskürdü.Şarkıcı Hadise "Sıfır Tolerans" şarkısının klibine erotik blunmasına sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. Şarkıcı Hadise klibinde küvete girdiği 'Sıfır Tolerans' şarkısının erotik bulunmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Ülkemizde kadın erkek ayrımının had safhada olduğu bir dönemde cesurca tepkisini ortaya koyan Hadise, "Erkektir yapar, kadındır susar zihniyetine karşıyım. Bir kadın olarak buna boyun eğmiyorum. Ahlaksızlık sizin kafanızda" dedi.Sıfır Tolerens' adlı şarkısının klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçen şarkıcı Hadise, klibi hakkında yapılan ‘erotik' yorumlarına büyük tepki gösterdi.Klibinin aşkı anlattığını ve ‘erotik' yakıştırmasının çok çirkin olduğunu söyleyen Hadise, erkek şarkıcıların da bu tarz klipler çektiğini belirtti ve ‘Ahlaksızlık Sizin Kafanızda' hashtag’ini açtı.Ben klibime verilen ‘erotik' damgasına katılmam ve izin vermem! Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince ‘erotik' oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç ‘erotik' kategorisine girmiyor. Ben bir kadın olarak buna boyun eğmek zorunda mıyım? HAYIR. “Erkektir yapar, kadındır susar” zihniyetine sonuna kadar karşı çıkıyorum! Maalesef ülkemizde kadın erkek ayrımı 2018 yılında bu kadar yoğun bir şekilde var ise, işimiz zor. Ama ben bir kadın olarak bunun için savaşmaya ve özgürce sanatımı yapmaya ve yaşamaya devam edeceğim.”

Son Güncelleme: 04.01.2018 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ece 2021-02-19 01:34:16

Yürü ve Hadise kim tutar seni