Hadise’nin mekanında kavga; Şişeler havada uçuştu

Bodrum Yalıkavak'ta şarkıcı Hadise'ye ait La Plaj adlı eğlence merkezinde dün meydana gelen kavgada iki grup birbirlerine içki şişeleri atarak saldırdı.

07 Temmuz 2016 Perşembe 10:46
Hadise’nin mekanında kavga; Şişeler havada uçuştu






Hadise’nin mekanında kavga; Şişeler havada uçuştu

Şarkıcı Hadise'ye ait Bodrum'daki La Plaj isimli eğlence merkezinde çıkan kavgada içki şişeleri havada uçuştu. Tilkicik Koyu'nda dün akşam saatlerinde çıkan kavga sonrası mekanı işleten Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu'nun bulunduğu sırada başlayan kavga güçlükle önlendi. Mekanda hasar meydana gelirken Ozan Çolakoğlu 'Program sonrası başlayan kavga malesef can sıkıcı, içmesini bilmeyenler bu tür şeyler yapabiliyor malesef' dedi.

Şarkıcı Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda bulunan 'La Plaj' isimli beach'te 19:00 sularında iki grup şişeler ve kırık bardaklarla birbirine girdi. Olay, Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun beach partide sahne aldığı sırada gerçekleşti.

La Plaj'da dün akşam ilk önce sahneye müzisyen Ozan Çolakoğlu çıktı. Daha sonra eşi gülşen’i davet etti. Yaklaşık 45 dakika sahnede kalan Gülşen, yerine oturmak üzere sahneden indi. Yaklaşık 20 dakika sonra Ozan Çolakoğlu’nun D.J. performansı sırasında sahnenin önünde bulunan iki gurup birbirine girdi. Kabinden binbir güçlükle inen Ozan Çolakoğlu, kalabalıktan kaçıp eşinin olduğu alana doğru geldi.

600’e yakın müşterinin üzerlerine doğru geldiğini gören Çolakoğlu, hamile olan eşini o kalabalıktan kaçırmaya çalıştı. Birçok genç ise Gülşen’in yanına sığınarak adeta korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

İnsanların yanına sığındığını fark eden Gülşen, olayın yanlarına doğru sıçramaması için yer değiştirmek zorunda kaldı. Topuklu ayakkabılarla orman yolunu tercih eden Gülşen ile Ozan, kendilerini binbir güçlükle özel araçlarına attılar. Ozan ile Gülşen, “Allah Allah bu insanlar neden böyle, güzel güzel eğlenmek varken kavga nedir? Sinirlerimiz bozuldu, ağlancak halimize gülüyoruz” diyerek araçlarına bindiler.
Olay yerine daha sonra ambulans ve polis araçları gelerek zor durumda olanlara müdahele ettiler. Kavgayı çıkaran iki gurup ise kalabalığın arasına karışarak kaçtılar. Birkaç kişi ise güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi.

OZAN ÇOLAKOĞLU’NDAN AÇIKLAMA
Olay sonrası sinirleri bozulan Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, soluğu Yalıkavak’ta bulunan Mufla isimli restaurantta aldılar. Basına açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, “Normal karşılıyoruz, genelde böyle şeyler oluyor, programın sonlarına gelmiştik. İçmesini bilemeyenler maalesef böyle şeyler yapıyorlar” diye konuştu. Sözcü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.